Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،  شاید این اتفاق برای اکثر کاربران حاضر در کانال‌ها و گرو‌های موجود در فضای مجازی رخ داده باشد که به صورت اتفاقی و ناخواسته وارد گروه یا کانالی بشوند و این سوال برایشان پیش بیاید که «کی من را در این کانال اد کرده است»؟

در همین رابطه به سراغ رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا رفتیم تا در این خصوص و اینکه آیا این اتفاق تهدیدی برای کاربران به شمار می‌آید یا خیر؟ به گفت‎وگو پرداختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: افراد سودجو هر روز به دنبال کلاهبرداری از مردم هستند و سعی دارند با استفاده از روش‌های مختلف به هدف خود برسند.

وی افزود: یکی از این روش‌ها، تبلیغات افزایش ممبر و فالور اینستاگرامی در فضای مجازی است که این روش کلاهبرداری می‌تواند تهدیداتی را برای کاربران به دنبال داشته باشد.

سرهنگ رجبی تصریح کرد: هدایت قربانیان به درگاه پرداخت‌های جعلی و سرقت اطلاعات بانکی افراد، دسترسی به پنل مدیریتی کانال یا پیج و اعمال سواستفاده از مدیر و اعضاء کانال، فروش ممبر فیک به جای ممبر واقعی از تهدیداتی است که می‌تواند از سوی کلاهبرداران بر علیه کاربران در فضای مجازی صورت بگیرد.

به گفته رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا کلاهبرداران با ترفندهای مختلف همواره سعی در ضربه زدن به کاربران از نظر اقتصادی و  سایر موضوعات را دارند، لذا باید در این رابطه هوشیاری و تمرکز هموطنان در زمان استفاده از فضای مجازی بالا باشد.

بیشتر بخوانید: عامل تبلیغ و فروش داروی قطعی درمان کرونا در دام پلیس فتا

بیشتر بخوانید: اَد بزن پول بگیر؛ روشی جدید برای کلاهبرداری در فضای مجازی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروی انتظامی کلاهبرداری سایبری فضای مجازی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۷۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست شورای وحدت هنوز نهایی نشده است

روابط عمومی شورای وحدت اصولگرایان، درباره زمان انتشار فهرست کاندیداهای مورد حمایت این تشکل سیاسی در دور دوم انتخابات توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، احسان محمدحسینی معاون روابط عمومی و رسانه شورای وحدت، اظهار کرد: با عنایت به اصول حرفه‌ای و پرهیز از ایجاد شائبه و جلوگیری از انتشار شایعات بی‌اساس، ارائه هرگونه فهرست انتخاباتی منتسب به شورای وحدت در هر خبرگزاری و یا پایگاه خبری و فضای مجازی، فاقد اعتبار است.

وی افزود: فهرست انتخاباتی شورای وحدت فقط از وبسایت و کانال‌های رسمی این شورا در فضای مجازی منتشر خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • خسرو غفوریان کیست؟
  • زبان طنز نیشدار است
  • پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی
  • فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد
  • فرد هتاک فضای مجازی در چالوس دستگیر شد
  • دستگیری فرد هتاک فضای مجازی در چالوس
  • فهرست شورای وحدت هنوز نهایی نشده است